Vrienden van Aangenamer Leven

Vrienden zijn eerlijke mensen die weten dat jij het goede voor ogen hebt.
Martin, Joep en ik zijn al jaren bevriend. We hebben een band als het gaat om totaal leven-transformerende ervaringen (van hersenbloedingen, hartinfarcten, leven met een handicap, verlies van geliefden tot bijna dood ervaringen en totale afstand tot het aardse). We hebben er een band mee en we hebben er band door.

We hebben ook een band als het gaat om de absolute wil om de wereld iets moois na te laten. Mensen te helpen en rijkdom te bouwen door het sparen van prachtige momenten. De twinkeling in de ogen van een gehandicapt kind, dame of heer die we met onze stichting helpen, maakt ons de rijkste mensen ter wereld.


Daarin worden we niet altijd begrepen. Van de 100 mensen die zich aanmelden en met ons de wereld Aangenamer willen maken zijn er uiteindelijk 5-10 die werkelijk begrijpen waar het echt om draait. Die 5-10 mensen willen we danken. Die 5-10 mensen maken de wereld telkens een stukje aangenamer. Bedankt dat u met ons meedoet. Want ook wij; Joep, Martin en ik zijn gewoon mensen die de wereld gewoon aangenamer willen maken voor haar bewoners wij zijn ontzettend blij dat we daarin gesteund worden door mensen die beseffen waar het werkelijk om gaat en dezelfde drive hebben.

Geen opmerkingen: